Join the club

Party crew

Lijkt het je leuk om af een toe een feestje te organiseren? Een feestje voor jouw leeftijd, alleen voor meiden of met een thema (bijvoorbeeld reünie groep 8 of Halloween). Meld je dan hieronder aan voor de party-crew!

Advies crew

Hoe kan JONG Oostzaan zich blijven ontwikkelen? Wil jij advies geven over wat jongeren in Oostzaan willen? Meld je dan aan voor de advies-crew. Deze crew helpt ook mee het Ideas & Foodfestival nog een keer te organiseren!

Activiteiten crew

Wil je paintballen, een voetbaltoernooi organiseren? Of liever een chill- of gameavond, of jongerendebat? Meld je dan aan voor de activiteiten-crew

Movie crew

Wil bepalen welke films er in de Kunstgreep gedraaid moeten worden? Weet je wat jongeren graag willen zien? Meld je dan aan voor de Movie-crew.

Lijkt het lijkt om af een toe een feestje te organiseren. Het mag een feestje zijn voor jouw leeftijd, alleen voor meiden of met een thema: bijvoorbeeld . Meld je dan aan voor de party-crew!
Wil bepalen welke films er in de Kunstgreep gedraaid moeten worden? Weet je wat jongeren graag willen zien? Meldt je dan aan voor de Movie-crew.
Wil je paintballen, een voetbaltoernooi organiseren? Of liever een chill- of gameavond? Meldt je dan aan voor de activiteiten-crew.
Hoe moet JONG Oostzaan zich blijven ontwikkelen? Wil jij de gemeente adviseren over wat jongeren in Oostzaan willen? Meldt je dan aan voor de advies-crew. Deze zal ook het Ideas & Foodfestival nog een keer (meehelpen) organiseren!