Join a crew

Party crew

Lijkt het je leuk om af een toe een feestje te organiseren? Een feestje voor jouw leeftijd, alleen voor meiden of met een thema (bijvoorbeeld reünie groep 8 of Halloween). Meld je dan hieronder aan voor de party-crew!

Advies crew

Hoe kan JONG Oostzaan zich blijven ontwikkelen? Wil jij advies geven over wat jongeren in Oostzaan willen? Meld je dan aan voor de advies-crew. Deze crew helpt ook mee het Ideas & Foodfestival nog een keer te organiseren!

Activiteiten crew

Wil je paintballen, een voetbaltoernooi organiseren? Of liever een chill- of gameavond, of jongerendebat? Meld je dan aan voor de activiteiten-crew

Movie crew

Wil bepalen welke films er in de Kunstgreep gedraaid moeten worden? Weet je wat jongeren graag willen zien? Meld je dan aan voor de Movie-crew.

Lijkt het lijkt om af een toe een feestje te organiseren. Het mag een feestje zijn voor jouw leeftijd, alleen voor meiden of met een thema: bijvoorbeeld . Meld je dan aan voor de party-crew!
Wil bepalen welke films er in de Kunstgreep gedraaid moeten worden? Weet je wat jongeren graag willen zien? Meldt je dan aan voor de Movie-crew.
Wil je paintballen, een voetbaltoernooi organiseren? Of liever een chill- of gameavond? Meldt je dan aan voor de activiteiten-crew.
Hoe moet JONG Oostzaan zich blijven ontwikkelen? Wil jij de gemeente adviseren over wat jongeren in Oostzaan willen? Meldt je dan aan voor de advies-crew. Deze zal ook het Ideas & Foodfestival nog een keer (meehelpen) organiseren!